Referenties

Wat klanten over mij zeggen

Loopbaan

Omdat ik op zoek ben naar een nieuwe baan, maar nog niet precies wist welke baan bij mij past, heb ik Sieneke benaderd. Sieneke heeft me geholpen om inzicht te krijgen in wie ik ben als persoon en als werknemer. Ik heb inzicht gekregen in waar ik naar toe wil en handvatten gekregen om aan de slag te gaan met solliciteren. Wat ik heel fijn vond is dat ik zelf in kon brengen waar we het over ging hebben. Fijn hoe ze betrokken meedenkt met me!

Colinda

Sieneke heeft me enorm geholpen om bewust te worden van bepaalde facetten, mijn eigen waarde, mijn eigen verantwoordelijkheden en mijn waarde voor God. Ze is kritisch, oprecht en durft gewaagde vragen te stellen. Wat de gesprekken nog bijzonderder en oprechter maken is dat Sieneke mijn relatie met God in elk gesprek naar voor haalt. Daarbij stelt Sieneke zichzelf ook kwetsbaar op, wat bijzondere gesprekken en inzichten geeft.

Nathalie

Ik begon met loopbaan coaching om samen met een onafhankelijk persoon wat orde scheppen in mijn gedachten over wie ik ben, wat ik belangrijk vind, waar ik naar toe wil. Door de coaching heb ik o.a. meer inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid, waardoor ik bijvoorbeeld mijn werk iets anders ben gaan inrichten. Sieneke stelt goede en eerlijke vragen, heeft duidelijk vakkundige kennis en heeft mij geholpen om in dit traject vol enthousiasme en met aandacht meer van mijn eigenheid te ontdekken en mezelf serieus te nemen.

Esther

Studiekeuze

Voor het studiekeuze traject had ik geen idee welke studie bij mij paste. Dankzij de gesprekken heb ik een beter beeld van mezelf en van mijn talenten/persoonlijkheidssterkten. Dit heeft me enorm geholpen met het uitkiezen van de juiste studie!

Vera

Dit traject heeft mij een andere kijk op mezelf gegeven, het laat je zien waar je goed in bent. Maar ook zeker wat je moeilijk vindt en waarom. Om vervolgens een goede opzet stap richting een keuze voor een baan of studie te nemen.

Rick

Als je je eigen talenten wilt ontdekken en er een passende opleiding bij wilt vinden, dan is dit echt iets voor jou.

Tom

Doe het. Je kent beter wat je sterke punten zijn. Daardoor wordt je studiekeuze makkelijker.

Anoniem

Meer weten?

Plan een gratis intake of stel eerst een vraag.