Uniek en groei

Mijn stijl is betrokken, oplossingsgericht en praktisch

Over snkcoaching

snkcoaching is opgericht door Sieneke Ribberink. Het logo vertelt over het waarom van mijn coachpraktijk. In het logo kan je verschillende dingen zien.

In coaching maak ik graag ruimte en tijd voor jouw unieke verhaal. Wat ik zie geef ik aan je terug. Zo mag jij tot groei en bloei komen op jouw plek.

Ik zie een iris

Je iris is uniek. Dit vind ik bijzonder. Het laat zien dat, hoeveel mensen er ook zijn, ieder van ons toch echt uniek is. Vanuit onze ervaringen hebben we ook een unieke kijk op situaties en de wereld om ons heen. In coaching maak ik ruimte en tijd voor jouw unieke verhaal.

Ik zie een oog

Ogen vertellen veel over je gevoel. Ik geniet van stralende ogen als iemand ergens blij en enthousiast over vertelt. Het raakt me als ogen volschieten met tranen. In coaching zeg je veel met je non-verbale communicatie. Wat ik zie geef ik aan je terug. Dit helpt jou om tot meer inzicht in jezelf te komen.

Ik zie een bloem

Een bloem maakt een groeiproces door van knop naar bloei. Coaching helpt je om stil te staan bij jezelf, je unieke verhaal, talenten en passie te ontdekken. Zo kom je steeds dichterbij de persoon zoals jij bedoeld bent. En inderdaad, alles wat je aandacht geeft groeit. Zo mag jij tot groei en bloei komen.

Ik zie groen

De kleur die groei en verandering symboliseert. Coaching is een proces van jezelf beter leren kennen, zodat je mag gaan zien waar jij tot je recht komt. Groen staat ook voor hoop. Je mag erop vertrouwen dat er ook voor jou een plek is waar jij kunt groeien en bloeien.

Mijn werkervaringen

  • Zelfstandig coach en trainer (2015-heden)
  • Docent Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (2017-heden)
  • HR adviseur van (2013-2015)
  • Studentencoach van (2006-2012)

 

Mijn opleidingen

  • DISC coach en trainer
  • Persolog Stressmodel
  • One-2-Be studiekeuze licentie (xpand)
  • Cursus contextuele pastoraat (Koinonia)
  • Examinator Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (DUO)
  • MSc Ontwikkelingsstudies (Wageningen Universiteit)

Mijn partners

Naast het werk als loopbaancoach ben ik betrokken als trainer en coach bij xpand en als ONA docent betrokken bij inburgering van nieuwkomers.

De missie van xpand is om mensen, organisaties en communities ondersteunen in het ontdekken van hun waarde en bestemming, in het ontwikkelen van hun talenten en in het vervullen van hun opdracht. Dit doet xpand door persoonlijke, leiderschaps- en organisatieontwikkeling.
Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) is een onderdeel van het inburgeringsexamen. Het is bedoelt om te leren hoe de Nederlandse arbeidsmarkt eruit ziet. De inburgeraar krijgt inzicht in zijn/haar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We gaan met praktische vaardigheden aan de slag, zoals vacatures zoeken, CV maken, motivatiebrief schrijven en sollicitatiegesprekken voeren.

Meer weten?

Plan een gratis intake of stel eerst een vraag.