Vitaal werken en leven

Met energie, passie en motivatie

Energie, passie en motivatie

Wat dan wel? Hoe dan? Als je twijfels hebt over je loopbaan is het vaak zo dat je de vraag stelt vanuit een verlangen naar iets anders. Of je weet niet hoe je weer met energie, passie en motivatie aan het werk kunt gaan. Deze thema’s staan centraal in het loopbaan coaching traject.

Voorbeelden uit mijn dagelijkse praktijk

Een millennial...

die na haar opleiding een verstandige baan heeft gekozen, maar nog steeds blijft dromen over werken in een creatief beroep.

Een dertiger...

met een dilemma over welke volgende stap in haar carrière past bij haar privé leven.

Een vijftiger...

die nog een keer een carrière switch wil maken en meer zingeving zoekt in zijn werkzaamheden.

Werkwijze

Als je twijfelt over je richting of niet meer lekker op je werkplek zit, helpt het om (opnieuw) te ontdekken wie je bent, wat je talenten zijn, waar je passie ligt, wat je belangrijk vindt in het leven en wat je doelen zijn. Om hier inzicht in te krijgen starten we met het DISC model, talentenscan, verschillende creatieve opdrachten rondom je levensverhaal, je drijfveren en je waarden. Uiteindelijk werk je toe naar een arbeidsmarktperspectief, personal branding en een concreet stappenplan.

Het ontwikkeladvies van het programma ‘Nederland leert door’ hoort ook bij de mogelijkheden.

Ook maak ik in de gesprekken gebruik van verschillende methodieken, zoals: oplossingsgericht coachen, systemisch coachen en voice dialogue.

Kosten

Loopbaan coaching is altijd maatwerk. Denk voor 5 gesprekken van 1,5 uur aan 980 euro (incl. BTW; particulier tarief). Neem vooral contact op om te weten wat voor jou passend is. Per 1-12-2020 was er de mogelijkheid voor gratis loopbaancoaching t.w.v. € 700,00 door middel van het ontwikkeladvies beschikbaar. Helaas is de subsidie op! Wil je toch graag van de gelegenheid gebruik maken? Ik bied het ontwikkeladvies nu aan voor € 590,00.

Meer weten?

Plan een gratis intake of stel eerst een vraag.