Van stress naar energie

door een gezonde levensstijl
“Ik voel me vaak zo opgejaagd.”

“Ik wil meer bewegen, maar het lukt me niet om het vol te houden.”

“Ik blijf maar piekeren en malen.”

“Hoe creëer ik meer tijd en ruimte voor mijzelf?”

Herkenbaar?

Bij lifestyle coaching gaat het om gezonde keuzes en gewoontes inbouwen. Dit geldt zowel voor je werk als je privé. Het gaat om keuzes maken, prioriteiten stellen, er achter komen waar je energie weg lekt en hoe je leeft in balans.

Soms zie je zelf niet meer waar je moet beginnen. Bij lifestyle coaching ontwarren we de kluwen en krijg je zicht op bronnen van stress en bronnen van energie. Van daaruit ontdekken we waar het mis gaat en waardoor je niet lekker in je vel zit. Om vervolgens je bronnen van energie uit te bouwen.

Ik wil je helpen om tot een gezonde levensstijl te komen en minder stress op je werk. Jouw persoonlijke situatie, veerkracht en levensfase zijn hierin vanzelfsprekend het uitgangspunt. Je krijgt inzicht in wat jou energie geeft en waardoor energie weg lekt. Ik onderzoek met jou manieren die je helpen om weer in balans te leven en te werken.

Als dat nodig is, verwijs ik je door naar professionals in mijn netwerk op het gebied van voeding en bewegen.

Kosten

Lifestyle coaching is altijd maatwerk. Denk voor 5 gesprekken van 1,5 uur aan 980 euro (incl. BTW) (particulier tarief). Neem vooral contact op om te weten wat voor jou passend is.

Meer weten?

Plan een gratis intake of stel eerst een vraag.